Hotellrom – Gjennomført og moderne

88 hotellrom
20 leiligheter

Hotellet tilbyr moderne og lyse rom med et gjennomført design. Alle rommene har gratis wifi, TV, Costa kaffemaskin, hårføner og flislagt bad med varmekabler, enten dusj eller badekar. Rommene har god oppbevaringsplass og er utstyrt med sittegruppe/lensestol og skrivepult. De er lydtette og tilgjengelige via heis. Romstørrelsene varierer fra 18 m² til 42 m². Dobbeltrommene har enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng, mens dobbeltrom med fjellutsikt og suiter har en stor dobbeltseng.

Frokost 07.30 – 10.00 (08.00-10.30 på søndag)

Leilighetene er plassert i separate bygninger, adskilt fra Skarsnuten Hotel, og er utstyrt for selvhusholdning. Vær oppmerksom på at Skarsnuten Apartments er åpent hele året, mens åpningstidene for hotellet og restauranten kan variere. Sjekk derfor åpningstidene for hotellet og restauranten hvis du ønsker å kombinere oppholdet ditt med bespisning.

Suite Superior

2 personer
Dobbelseng

La deg forføre av utsikten og still inn på “flyt”. Her finner du badekar “with a view” og ekstra kvalitet i materialer, innredning og utførelse. Panoramavinduene med utsikt utover både Hemsedal og skianlegget henter fjellmagien inn og får energien til å krible. Med mulighet for connecting til deluxrom superior kan opplevelsen deles og forsterkes.

Suite Superior

Suite

1-4 personer
Dobbeltseng, sovesofa

Ikke bare rom, men heller ikke leilighet. Suitene våre er lekkert innredet, har god plass og flott utsikt mot skisenteret. Trekk pusten og nyt din egen stue. Gi deg selv litt ekstra velvære i badekaret. Strekk deg ut i dobbeltsengen og planlegg morgendagens opplevelser. Suitene våre ligger i øverste etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Junior Suite

2 personer
Dobbelseng

Som i deluxrommene er materialene solide og interiøret estetisk. Den herlige utsikten er også der, men kvadratmeterne er fler. Kjenn etter om litt mer “rom” er akkurat det du trenger under oppholdet hos oss. Juniorsuiten ligger i første etasje – velkommen!

Ett av våre hotellrom

Deluxerom

2 personer
Dobbelseng

I våre lekre og gjennomførte deluxrom kan du virkelig senke skuldrene. Solide gulvtepper, rustikt veggpanel og vakre bronsespeil bringer fjellet helt inn. Den deilige dobbeltsengen er perfekt for aktive kropper som skal lades før neste økt. Vinduskarmen er gjort om til cosy sofakrok som garanterer utsikt. Romslige og stilfulle bad forsterker den gode følelsen. Velkommen til deluxrommene i første og andre etasje.

Deluxerom petite

2 personer
Dobbelseng

Litt mindre, men like innbydende både på rom og bad. Vinduene slipper fjellyset inn og go´følelsen er på plass. Dobbeltsengen er akkurat like myk og stor som i øvrige deluxrom. Du er velkommen til våre deluxrom petite i første etasje.

Familierom

1-3 personer
Dobbelseng og køyeseng

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom m. fjellutsikt. Men,
litt romsligere og med køyeseng kan du nyte oppholdet med familien.
Fra familierommen med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del.

Dobbeltrom med fjellutsikt

2 personer
Dobbelseng

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom. Men, opplevelsen vokser ennå litt når du kan nyte utsikten nedover eller oppover fjellsiden. Pust med magen og kjenn at frihetsfølelsen banker på. Fra dobbeltrommene med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del

Dobbeltrom med utsikt

Standard dobbeltrom

2 personer
Dobbelseng

Innbydende og smakfullt med romslig og stilrent bad. Solide materialer og kvalitetstekstiler i nyanser som tar naturen inn. Dobbeltsengen innbyr til time-out og gjør deg herlig avslappet etter en aktiv dag i bakken. Lad opp i lun atmosfære til nye utfordringer i fjellet. Velkommen til våre standard dobbeltrom i første og andre etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Leilighet B Pluss – 3 soverom

1-7 personer
3 soverom
73 kvm

Romslige, innbydende og med solid standard. Leilighetene ligger i hus 24, rett ved skiheisen. De har balkong med utsikt over Hemsedal. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Leilighet B Pluss 3 soverom

Leilighet C – 3 soverom

1 – 7 personer
3 soverom

Hyttekos med åpen peis. Godt med plass og egen balkong med utsikt over Hemsedal. Leiligheten ligger i hus 11, rett i nærheten av Skarsnuten Hotell. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig. Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Leilighet C - 3 soverom

Leilighet D – 4 soverom

2-14 personer
4 soverom
140 kvm

Store og trivelige med plass til mange. Leilighetene ligger i hus 23 og 24, rett ved skiheisen. Du befinner deg på bakkeplan og har egen uteplass. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Bad leilighet D

Leilighet E – 4 soverom

2 – 11 personer
4 soverom
119 kvm

Stor og flott med god standard og plass til mange. Tenn opp i den åpne peisen eller nyt utsikten over Hemsedal fra egen balkong. Leiligheten ligger i hus 11, rett i nærheten av Skarsnuten Hotell. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

 

Soverom dobbeltseng leilighet E
Spisestue leilighet E
Soverom loft leilighet E
Planløsning 2.etasje leilighet E
Planløsning 1.etasje leilighet E