Hotellrom – Gjennomført og moderne

37 hotellrom
18 kvm – 42 kvm

Våre rom er lyse og moderne, med det samme gjennomførte designet som resten av hotellet. Felles for alle rom er gratis wifi, TV, Costa kaffemaskin, hårføner og flislagt bad med varmekabler og dusj eller badekar.

Det er godt med oppbevaringsplass, og rommene er utstyrt med sittegruppe / lenestol og skrivepult. Rommene er lydtette, og er tilgjengelige via heis.

Romstørrelse: 18 m² – 42 m²
Sengestørrelse: Dobbeltrom har 2 x enkeltseng eller 1 x dobbeltseng. Dobbeltrom med fjellutsikt og Suiter har 1 x stor dobbeltseng

Dobbeltrom med utsikt

20 leiligheter i egne bygg

2-14 personer
Selvhushold

Leilighetene ligger plassert i egne bygg, separat fra Skarsnuten Hotell, og er utstyrt for selvhushold.
Vi gjør oppmerksom på at Skarsnuten Apartments er åpent alle dager hele året, mens hotell og restaurant har egne åpningstider.
Sjekk derfor at hotell og restaurant er åpent om du vil / har tenkt til å kombinere oppholdet ditt.

Leilighet B Pluss 3 soverom

Deluxerom

2 personer
Dobbelseng

I våre lekre og gjennomførte deluxrom kan du virkelig senke skuldrene. Solide gulvtepper, rustikt veggpanel og vakre bronsespeil bringer fjellet helt inn. Den deilige dobbeltsengen er perfekt for aktive kropper som skal lades før neste økt. Vinduskarmen er gjort om til cosy sofakrok som garanterer utsikt. Romslige og stilfulle bad forsterker den gode følelsen. Velkommen til deluxrommene i første og andre etasje.

Deluxerom

Deluxerom petite

2 personer
Dobbelseng

Litt mindre, men like innbydende både på rom og bad. Vinduene slipper fjellyset inn og go´følelsen er på plass. Dobbeltsengen er akkurat like myk og stor som i øvrige deluxrom. Du er velkommen til våre deluxrom petite i første etasje.

Deluxe petite

Dobbeltrom

2 personer
Dobbelseng

Innbydende og smakfullt med romslig og stilrent bad. Solide materialer og kvalitetstekstiler i nyanser som tar naturen inn. Dobbeltsengen innbyr til time-out og gjør deg herlig avslappet etter en aktiv dag i bakken. Lad opp i lun atmosfære til nye utfordringer i fjellet. Velkommen til våre standard dobbeltrom i første og andre etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Dobbeltrom

Dobbeltrom med fjellutsikt

2 personer
Dobbelseng

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom. Men, opplevelsen vokser ennå litt når du kan nyte utsikten nedover eller oppover fjellsiden. Pust med magen og kjenn at frihetsfølelsen banker på. Fra dobbeltrommene med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del

Dobbeltrom med utsikt

Familierom

1-3 personer
Dobbelseng og køyeseng

Her finner du atmosfæren, kvaliteten og komforten fra standard dobbeltrom m. fjellutsikt. Men,
litt romsligere og med køyeseng kan du nyte oppholdet med familien.
Fra familierommen med fjellutsikt får du den aller beste utsikten fra hotellets opprinnelige del.

Suiter

1-4 personer
Dobbeltseng, sovesofa

Ikke bare rom, men heller ikke leilighet. Suitene våre er lekkert innredet, har god plass og flott utsikt mot skisenteret. Trekk pusten og nyt din egen stue. Gi deg selv litt ekstra velvære i badekaret. Strekk deg ut i dobbeltsengen og planlegg morgendagens opplevelser. Suitene våre ligger i øverste etasje i den opprinnelige delen av hotellet.

Suite

Junior Suite

2 personer
Dobbelseng

Som i deluxrommene er materialene solide og interiøret estetisk. Den herlige utsikten er også der, men kvadratmeterne er fler. Kjenn etter om litt mer “rom” er akkurat det du trenger under oppholdet hos oss. Juniorsuiten ligger i første etasje – velkommen!

Junior suite
Bad junior suite

Suite Superior

2 personer
Dobbelseng

La deg forføre av utsikten og still inn på “flyt”. Her finner du badekar “with a view” og ekstra kvalitet i materialer, innredning og utførelse. Panoramavinduene med utsikt utover både Hemsedal og skianlegget henter fjellmagien inn og får energien til å krible. Med mulighet for connecting til deluxrom superior kan opplevelsen deles og forsterkes.

Suite superior

Leilighet B Pluss – 3 soverom

1-7 personer
3 soverom
73 kvm

Romslige, innbydende og med solid standard. Leilighetene ligger i hus 24, rett ved skiheisen. De har balkong med utsikt over Hemsedal. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Leilighet B Pluss 3 soverom

Leilighet C – 3 soverom

1 – 7 personer
3 soverom

Hyttekos med åpen peis. Godt med plass og egen balkong med utsikt over Hemsedal. Leiligheten ligger i hus 11, rett i nærheten av Skarsnuten Hotell. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig. Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Leilighet C - 3 soverom

Leilighet D – 4 soverom

2-14 personer
4 soverom
140 kvm

Store og trivelige med plass til mange. Leilighetene ligger i hus 23 og 24, rett ved skiheisen. Du befinner deg på bakkeplan og har egen uteplass. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

Bad leilighet D

Leilighet E – 4 soverom

2 – 11 personer
4 soverom
119 kvm

Stor og flott med god standard og plass til mange. Tenn opp i den åpne peisen eller nyt utsikten over Hemsedal fra egen balkong. Leiligheten ligger i hus 11, rett i nærheten av Skarsnuten Hotell. Gangavstand til hotellet gjør både afterski, restaurantbesøk og velværeopplevelser lett tilgjengelig.
Nyt fjelloppholdet i en leilighet hos oss!

 

Planløsning 1.etasje leilighet E
Soverom loft leilighet E
Spisestue leilighet E
Soverom dobbeltseng leilighet E
Planløsning 2.etasje leilighet E