Lynx restaurant

Lunsj 12.00 – 16.00
Pizza 12.00 – 22.00
Middag 18.00 – 22.00
NB! I perioden frem til desember holder vi åpent onsdager kl 17.00 til søndag kl 11.00

I restauranten på Skarsnuten Hotel serverer vi frokost, lunsj og middag til hotellets gjester, i tillegg til andre besøkende. Det er godt med sitteplasser, fordelt på forskjellige nivåer rundt om i lokalet, noe som gir en privat og lun stemning. Baren ligger ved siden av restauranten, og er med på å gi Skarsnuten den rette atmosfæren. Spennende arkitektur med elementer av glass og stein gjør besøket i restauranten verdt et besøk i seg selv.  I tillegg til den gode maten har restauranten en fantastisk utsikt over Hemsedal man bare ikke blir lei …

Tilbud og pakker

Bestill her
Førjulsweekend
Nyt førjulstiden på Skarsnuten Hotel med god mat, drikke, og fantastisk utsikt. Velg mellom skiglede, langrenn, eller avslapning – du bestemmer. Velkommen til en herlig førjulshelg på fjellet!
Bestill her
Bestill her
Jentetur
Ta med en venninne eller fler på en avstikker til fjells. Pakk sekken og gå en deilig tur, eller hvis været er ruskete kan dere nyte naturen fra jacuzzien eller badstuen. Uansett så vil dere med denne pakken få adgang til vår spa avdeling.
Bestill her
Bestill her
Nyttårspakke 2023
Feire nyttår på Skarsnuten Hotel med panoramautsikt over Hemsedal! Pakken inkluderer rom med frokost, nyttårsmiddag med vinpakke og nyttårsfest. Velkommen til en uforglemmelig kveld!
Bestill her
Se mer
var bvJQuery = jQuery.noConflict();var baseUrl = «https://booking.skarsnuten-hotel.no/v2/widget/getwidget»;(function($) {$.ajax({dataType: ‘json’,url: baseUrl + ‘?channelId=ca6094d8-cfb1-4dea-868a-97525779150f&openOption=newwindow&culture=en&layout=Standard2Columns&containerId=widgetContainer&displayPromoCode=true&displayCorpCode=false&displayIATACode=false&displayCalendarStartsAtFirstAvailableDay=false&currency=NOK’,xhrFields: { withCredentials: true },success: function(data) {$(‘#widgetContainer’).html(data.Widget);}});})(bvJQuery);

Miru

Åpner til vintersesongen 23/24

Velkommen til restauranten Miru på Skarsnuten. Her får du de tradisjonelle japanske smakene, med en moderne, nordisk vri. Dessuten betyr Miru å ”å se” på japansk. Nyt delikat og ujålete mat til synet av de vakre Hemsedalsfjellene.

Skarsnuten Bar – med utgang til terrasse

I baren på Skarsnuten Hotel kan du slukke tørsten med kalde og varme drikker, ta deg en kaffepause på terrassen eller nyte et godt glass fra vår spennende vinkjeller.
Vi har et godt utvalg av spennende drikke, og har blant annet over 40 typer gin på menyen, og egen «mocktails» -meny med alkoholfrie drinker. Baren ligger i tilknytning til restauranten med utgang til terrassen, og har en fantastisk utsikt.
Vi serverer også enkel snacks, som brød og aioli, nøtter og annet. Spør servitøren om hva vi kan tilby.

Frokost – «morgenstund har gull i munn»

07.30–10.00 (08.00 – 10.30 på søndag)

Frokosten på Skarsnuten består av en nydelig frokostbuffet. Kos deg i rolig atmosfære og nyt maten til soloppgang over skyene. Nok en grunn til å komme seg i gang, og starte dagen tidlig. Velkommen til en god morgen…

Kontinental frokost på brett