Restaurant og bar

Restauranten på Skarsnuten Hotel serverer alle dagens måltider til hotellets gjester, og andre besøkende. Lunsj og middag a la carte, og matretter du blir skikkelig mett av etter en lang dag i fjellet. Hygg deg med et måltid og noe godt å drikke. Les mer om restauranten og åpningstider, og bestill gjerne bord i forkant.

Skarsnuten Bar – med utgang til terrasse

I baren på Skarsnuten Hotel kan du slukke tørsten med kalde og varme drikker, ta deg en kaffepause på terrassen eller nyte et godt glass fra vår spennende vinkjeller.
Vi har et godt utvalg av spennende drikke, og har blant annet over 40 typer gin på menyen, og egen «mocktails» -meny med alkoholfrie drinker. Baren ligger i tilknytning til restauranten med utgang til terrassen, og har en fantastisk utsikt.
Vi serverer også enkel snacks, som brød og aioli, nøtter og annet. Spør servitøren om hva vi kan tilby.

Skarsnuten Bar

Takeout – Vi fikser det meste

Take out, catering og nistepakke er tilgjengelig når hotell og restaurant er åpent. Hvis det ikke passer å spise på hotellet anbefaler vi å bestille noe til turen, til leiligheten eller annet.

Åpningstider:

  • Frokost 07.30 – 10.00 (Søndager 8-10.30)
  • Lunsj 12. 00 – 16.00 (Pizza frem til 18.00)
  • Middag 18.00 – 22.00

Hele vår restaurantmeny kan du få som takeout.
Pizza take out på Skarsnuten Hotel. 12.00 – 18.00.
Ring 32 06 17 00, og møt opp i resepsjonen til avtalt tid.

Mat for Takeout

Nistepakke

Vil du nyte lunsjen i det fri eller ta den med på bilturen? Vår nistepakke er en perfekt pause, med påfyll som varer.

Bestilling mellom 08.00 og 10.00 hos frokostvertene.

Nistepakke

Catering – 3 retters fra 495,-

Nyt maten fra restauranten hjemme, på hytta eller et annet sted.
Våre kokker har sørget for at alt er preppet og klart for et godt måltid, du trenger kun å gjøre en liten innsats selv. Under ser du informasjon om de forskjellige rettene, og du kan laste ned framgangsmåte på PDF. Take out bestilles og hentes på Skarsnuten Hotel. Vel bekomme!

Komponer din egen 3 retters!
Du trenger kun å varme opp og dandere rettene før de er klare til servering. Instruks medfølger.
Bestilles senest kl. 08.00 samme dag, og kan hentes på hotellet fra kl.17.00

Catering

Frokost – «morgenstund har gull i munn»

Frokosten blir servert på individuelt frokostbrett, og består av kontinental frokost. Spør gjerne din servitør om du vil ha påfyll, eller ønsker noe mer, eller annet. I tillegg velger du din ønskede varmrett fra frokostmenyen. Kos deg med å kunne sitte ved bordet i fred og ro, og nyt maten, atmosfæren og ferien under hele frokosten. Som gjest på Skarsnuten Hotel er du en av de heldige som får oppleve soloppgangen over skyene. Nok en god grunn til å komme seg i gang, og starte dagen tidlig. Velkommen til en god morgen..

Kontinental frokost på brett