Kurs, konferanser, seminar og møter

Opp til 80 personer
Lokaler for seminarer og møtevirksomhet
Nødvendig utstyr for presentasjon

Skarsnuten Hotel er et ideelt sted for kurs, konferanser, seminar og møter. Våre luftige lokaler skaper en privat og eksklusiv atmosfære i vakre og stille omgivelser. Her er det virkelig rom for kreativ utfoldelse og nye impulser. Fleksible løsninger for alt fra de små selskap til konferanse eller seminar for opp til 80 personer. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge din konferanse og det du forventer deg av teknisk utstyr er selvfølgelig på plass

Konferanse med eksklusiv innramming

Business & Pleasure – skreddersydd opphold

Skarsnuten Hotel er det perfekte stedet for ditt arrangement, enten det er privat eller med bedriften. Lei hele, eller deler av hotellet, og få en skreddersydd opplevelse med alt dere ønsker dere, med våre 37 hotellrom og 20 leiligheter er det mange muligheter. Vi har også kinosal, og møterom med flott utsikt. Restauranten er selvfølgelig med i planleggingen, og sørger for at maten og drikken også blir uforglemmelig.

Skandinavisk innredning

Konferansepakker – et opphold dere sent vil glemme

Vi har møterom av forskjellig størrelse, og kinosal med fastmonterte seter. Kanskje vil dere ha møtet et annet sted på hotellet, eller ute? Alt er mulig – vi tilrettelegger mer enn gjerne for deres ønsker.
Dersom din konferanse er mer enn 1 dag i varighet, og deltakerne trenger overnatting har vi gode løsninger på pakkepriser.

Hyggelig resepsjonsområde