Kurs, konferanser, seminar og møter

Opp til 300 personer
Lokaler for seminarer og møtevirksomhet
Nødvendig utstyr for presentasjon

Skarsnuten Hotel er et ideelt sted for kurs, konferanser, seminar og møter. Våre luftige lokaler skaper en privat og eksklusiv atmosfære i vakre og stille omgivelser. Her er det virkelig rom for kreativ utfoldelse og nye impulser. Fleksible løsninger for alt fra de små selskap til konferanse eller seminar for opptil 300 personer. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge din konferanse og det du forventer deg av teknisk utstyr er selvfølgelig på plass

Konferanse med eksklusiv innramming

Konferanserommene

Skurvefjell – 300 personer
Kinoteket – 30 personer
Vinrommet – 12 personer
Administrasjonen – 18 personer

Skarsnuten Hotel er det perfekte stedet for ditt arrangement, enten det er privat eller med bedriften. Lei hele, eller deler av hotellet, og få en skreddersydd opplevelse med alt dere ønsker dere, med våre 88 hotellrom og 20 leiligheter er det mange muligheter. Vi har også kinosal, og møterom med flott utsikt. Restauranten er selvfølgelig med i planleggingen, og sørger for at maten og drikken også blir uforglemmelig.

Konferensepakker – et fjelleventyr dere sent vil glemme

Møter skjer der hvor mennesker er. Enten det er i spaet vårt, eller ved en fjellvegg. Uansett hvordan dere møtes, så gjør det jo ikke noe at det hele er pakker inn i en eksklusiv ramme.

Vi tilbyr konferansepakker:

Pakken inneholder:

  • Overnatting i dobbeltrom med frokost
  • Møtepakke med lunsj
  • Kaffe/te og pauseservering
  • Deilig 3-retters middag i restauranten

Konferansepakker fra kr. 1975,- pp

Kontakt oss